Sterren achtergrond

Een laptop zelf samenstellen

  • Bij BTO bepaal je dit allemaal zelf
  • Specifieke onderdelen
  • Betrouwbare software
  • Nederlands assemblage- en reparatieafdeling
bto-laptop-1-trans
Een laptop zelf samenstellen

Een laptop zelf samenstellen

Een custom laptop biedt veel meer voordeel dan een gewone. Voor de standaard laptops betaal je immers veelal voor de verkeerde onderdelen. Heb je echter specifieke wensen, vanwege je werk of je hobby als gamer, dan heb je ook specifieke onderdelen nodig. Zoals de beste processor, of de beste grafische kaart. Bij BTO bepaal je dit allemaal zelf. Zo investeer je in een optimale custom laptop.

Een custom laptop biedt veel meer voordeel dan een gewone.

Voor de standaard laptops betaal je immers veelal voor de verkeerde onderdelen. Heb je echter specifieke wensen, vanwege je werk of je hobby als gamer, dan heb je ook specifieke onderdelen nodig. Zoals de beste processor, of de beste grafische kaart. Bij BTO bepaal je dit allemaal zelf. Zo investeer je in een optimale custom laptop.

Software en garantie samenstellen

Bij een custom laptop draait alles om en op betrouwbare software. Zo heb je een stabiel besturingssysteem nodig. En natuurlijk mag ook Office niet missen. Voor slechts een kleine meerprijs krijg je deze software bij je custom laptop. Hetzelfde geldt voor de 2 jaar Carry In garantie en pixelgarantie. Alles bij elkaar maakt dit de custom laptop van BTO tot de voordeligste keuze.

RMA Custom laptop

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitscomponenten voor onze custom laptops. Wij bedienen immers veeleisende zakelijke en gamende klanten. Helaas zijn defecten nooit helemaal te voorkomen. Maar ze zijn wel perfect te verhelpen. Hiervoor hebben wij in Nederland onze eigen assemblage- en reparatieafdeling. Deze zorgt ervoor dat u uw custom laptop in de regel al binnen een week terug heeft.