Sterren achtergrond

Ervaar de echte gaming notebook

  • Precies naar wens kunt samenstellen
  • Uitsluitend kwaliteitscomponenten
  • Echte gamer-accessoires
  • Praktische software
bto-laptop-1-trans
Ervaar de echte gaming notebook

Game laptop kopen

Als gamer stel je hoge eisen aan je gaming notebook. Je wilt een haarscherp beeldscherm; zwart moet zwart zijn, je grafische kaart moet de nieuwste games aankunnen en je geluid moet kristalhelder zijn. En dat het liefst zonder koelgeluid, hittevorming, framerate-drops en crashes. Dat is gamen met de gaming notebook van BTO. Stel deze hier voordelig samen.

Gaming notebook op maat

Waarschijnlijk ken je BTO al. Wij leveren gaming notebooks voor de meest veeleisende gamers. Maar wist je ook dat je bij ons je gaming notebook precies naar wens kunt samenstellen? Hierbij kun je kiezen uit alle hardware. Bij een van de vele basismodellen kies je bijvoorbeeld precies je gewenste processor, koeling, SSD, harddisk RAM-geheugen en meer. Zo besteed je uitsluitend geld voor de noodzakelijke onderdelen.

Echte gamer-accessoires

Als echte gamer heb je niet genoeg aan een gaming notebook. In het donker maakt bijvoorbeeld een keyboard met backlight het verschil. En onderweg naar vrienden, een LAN-Party of wedstrijd moet je een duurzame accu hebben, een betrouwbare oplader en een handzame tas. Ook je headset mag niet ontbreken. Daarom biedt BTO je al deze accessoires extra voordelig.

Software en garantie voor je gaming notebook

Zelfs een gaming notebook kan niet zonder praktische software. Zoals natuurlijk een besturingssysteem van Microsoft (Windows 64 bit), DVD-software (Nero) en Office. En een extra lange garantie van 3 jaar is ook geen overbodige luxe voor een gaming notebook die steeds onderweg is.